Du har måske lagt mærke til at jeg på det seneste har har nævnt et nyt revolutionerende produkt ved navn Pure Nordic Care !? 

Hvad er det mon ? Spørger du om…

Udover at serien lanceres her i DECEMBER 2016 (Wooow!!!)  og kan bruges til styrkelse af svovlbroerne under indfarvnings processen (ekstra stærkt og mindre ødelagt hår ) – så kan denne HÅR BEHANDLING BÅDE bruges , som en keratin behandling der både mindsker FRIZZ og har en fantastisk smoothing effekt – ELLER give dig mulighed for mere body og mere volumen   !!! 

Du har altså mulighed for at vælge imellem TO forskellige behandlinger , som derved vil skabe TO individuelle resultater .

(begge behandliger vil selvfølgelig styrke svovlbroerne)Den ene kan IKKE sammenlignes med en traditionel keratin behandling da der ikke indgår kemi ,som skader håret. Heller ej kan Pure Nordic Care sammenlignes med lignende behandlinger på markedet . Ej forglemme den vidunderlige duft !! ..
D’damer – det betyder altså at selv det tørreste hår vil få 200% nyt liv og drømmen om det lange hår kan igen blive muligt for dig med de knækkede , kemisk behandlede spidser! 

Denne revolutionerende hår behandling kan (meget snart!!) fåes ved professionelle frisøre og holder i helt op til 8 uger ?
Da jeg jo lever af at udføre de helt store hår transformationer – er @purenordiccare selvfølgelig et must og du kan rolig glæde dig til at skulle modtage denne oplevelse , hvis du kommer forbi mit værksted i fremtiden ! ❤

@purenordiccare er unikt og et ganske revolutionerende produkt , som vil gøre det umulige muligt for hårstylister fremover ! Inkl. jeg selv ?
H U S K 

At der pt. kører en konkurrence på min instagram @helenlucca – hvor du kan vinde en lækker balayage behandling jule aften  ❤ 

 Xxx

 Helen Lucca Gudjonsson 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *