Jeg er lige kommet hjem fra min nye gud. Hun hedder Eva Schaumburg-Müller og er for vild

Jeg er HELT ødelagt!  På den gode måde 🙄

image

I flere år har jeg drømt om at investere i MIG . Kun mig og ingen andre.

Men med børn/familie/forretning og lidt for mange andelsboliger – har det ikke lige været DET , som var første prioritet. Men det er slut! Jeg er træt af spændinger i nakken,  hovedpine og en generelt konstant “stivhed” i kroppen , som ikke bliver bedre i de kolde og mørke måneder.

Selvom jeg ser mig selv , som værende en forholdsvis  åben person – har tanken om massage fra en fremed – alligevel været en smule angsprovokerende .

Medmindre det var min veninde Sarah- hun har altid kunne noget med den slags. .:)
Tilgengæld kunne jeg saaagtens forestille mig selv i skoene,  som massør

Kombinationen af mennesker og berøring ligger mig meget naturligt i forhold til mit job i hverdagen.
Altså! Ikke at jeg omlidt springer ud i et branche skift 😀 Synes bare det er sjovt og underligt-  at jeg har haft de tanker vedr. Massage. ..

I kender garanteret det der med direkte anbefalinger!  Det var i hvert fald det der gjorde at jeg kom afsted   (tak onkel og farmor )

Hvad vil jeg med dette (?) Jeg vil simpelthen give dig , som heller ikke prioritere dig selv-  et blødt og kærligt spark bagi!  Hvis du ikke har økonomi til at gå til en professionel – kan det også være lykken – at lokke en af dine nærmeste  mm. – Til at give en smule massage.  Måske fod massage!  Åååh fod massage. . Det er noget af det bedste.
Er alle udelukket – så tag i det mindste et fodbad! Dejlig varmt fodbad med lidt mandel olie til at blødgører de små fusser

Det gør mere end du tror for dit velbefindende .

MEN – hvis du i forvejen søger en dygtig massør vil jeg anbefale dig Eva !

Hun er uddannet i en hel masse fancy! En anden ting er – at de går rundt med bare tæer 🙂 Jeg er vild med den chiller stemning de har.

Hun arbejder her.
Solar Plexus – Studiestræde 43 kld   Telefon 33 15 00 66

image

Og man kan også booke online
www.solplex.dk

image

Og NEJ – Jeg får absolut intet ud af dette andet end glæden ved at anbefale  et sted og en person jeg virkelig kan stå 100% inde for . Præcis på samme måde , som når jeg bliver glad for at blive anbefalet udefra ✌

Alt det her dybdegående massage med suge kobber – JA! SUGE KOBBER 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *