Er alene hjemme hertil aften og troldene sover..

image

Så vild er jeg .Tomater og ugens favorit bolcher . Det skal der ikke kimses af 😉

Så lige lidt af dronningens fødselsdag.  Elsker at studere deres hår , makeup og gallakjoler 🙂

Men altså – hér sidder jeg så og
pludselig ser man kronprins Frederik holde tale for hende Margrethe tøsen 😉 – med kindkys osv. og den var faktisk helt god og rørende ikke mindst  .. Måtte da ellers lige forhøre mig  hos min super royale veninde – hvor Henrik dog var henne af! !??!!! Syg!?.. Aaaa – ha . Jamen det må vi jo så håbe den kære Margrethe skrev under på. Har altid haft en ide om – at man ikke skal messe med dronningen. Jeg tror hun er rimelig tough

image

Er nok ikke særlig royal anlagt – men jeg bliver glad når jeg mærker mennesket bag kronen . bliver det altså smukt..

Panelet på tv2 er en fest i sig selv 😄

Åååh,  hvor er det egentlig skønt med mig tid !

Instagram – @helenlucca
Snapchat – helenlucca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *